Kinderworkshops

Kinderworkshops

Ik vind het altijd een feest om met kinderen te werken. Graag kom ik langs voor het geven van onderstaande kinderworkshops bij je thuis, op een kinderfeestje, kinderdagverblijf, basisschool, bibliotheek, etc.

Kinderworkshop ‘Feest op je bord!’
In deze workshop gaan wij met versiertrucs en knutseltips aan de slag zodat zelfs gezond eten een feestje wordt. Wij gaan een lekkere yoghurt-fruitshake maken, boterhammen versieren en een bananendolfijn knutselen. De workshop is bedoeld om kinderen spelenderwijs natuurlijke gezonde voeding te laten ervaren. Tip: het is handig om deze workshop rond een eetmoment te plannen.
Duur: De workshop duurt 1 uur inclusief het opsmikkelen.
Doelgroep: Kinderen van 2 t/m 4 jaar.
Groepsgrootte: 10 – 12 kinderen.

Kinderworkshop ‘Ontdek alle smaken!!’
In deze workshop ervaar je alle smaken, ontdek je waar je smaak zit en leer je wat gezond snoepen is. Natuurlijk wordt er veel geproefd! Het doel van deze workshop is om kinderen op een leuke en leerzame manier vertrouwd te maken met de voordelen van een gezonde eet- en leefstijl. Kinderen maken spelenderwijs door te proeven, voelen, horen, ruiken en kijken kennis met natuurlijke gezonde voeding. Ook de herkomst van voedsel (waar en hoe groeit het, hoe wordt het gemaakt) komt aan bod.
Duur: De workshop duurt 1 uur.
Doelgroep: Kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Groepsgrootte: maximaal 20 kinderen.

Datum plannen of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op: info@bewustnatuurvoeding.nl